feb
24

Tudományos kutatások!

Az ellentétek vonzzák egymást vagy inkább a hasonló hasonlóval jön ki jobban? Nagyon úgy fest, az utóbbiban van több igazság és ezt egy új tanulmány is alátámasztja. A kutatók szerint azok, akiknek az arca legalább 50 százalékban hasonlít a párjukéra, jobban vonzódnak a másikhoz.

Ezekre az infókra alapozva egy amerikai cég olyan társkereső oldalt hozott létre, ahol egy arcfelismerő rendszer segítségével párt találnak a regisztráló szingliknek, akár egy fénykép alapján. A FindYourFaceMate.com olyan híres párok képével csábítja a társra vágyókat, mint Heidi és Seal (megdöbbentő, de ha alaposan megnézed a fenti képet, tényleg hasonlítanak!), vagy Katie Holmes és Tom Cruise, akik első látásra is olyanok, mintha tesók lennének. Ha még ez sem győzött meg, nézz csak rá Kate-re és William hercegre, akik talán az egyik legszebb bizonyítékai annak, hogy működik ez az elmélet.

Sajnos mi még a Duals Társkereső Irodában nem alkalmazunk ilyet. De ha kinyitod  a szíved, ha már lezártad a múltad és teszel is érte akkor van remény! :-)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása