jún
29

Házasságtörés diszkrécióval?

Általános vélekedés, hogy férfiak könnyebben, hamarabb, vagy többször hűtlenek a párjukhoz, mint a nők. Az is beszédes adat, hogy a félrelépő férjek 56%-a úgy vallotta, hogy házassága valójában boldog. Ugyanerre a kérdésre a hűtlen nők csupán 36%-a adott hasonló választ...

Házasságtörés diszkrécióval?A beszélgetésekből az derül ki, hogy a férfiakat sem elsősorban a szexuális vágy hajtja, hanem legtöbbször a megfelelési kényszer, menekülés az otthoni elvárásokból egy olyan kapcsolatba, ami semmilyen kötelezettséggel nem jár. A nőket pedig férjük figyelmetlensége, a szeretet nélküliség, az elhanyagoltság érzése űzi más férfi karjába.

Nézzünk egy valós – és meglehetősen kínos – történetet egy félrelépő férj leleplezéséről:
- A férfi az interneten regisztrált egy online társkereső oldalon, és onnan gyűjtötte rendszeresen az új randi-partnereit. Pincérként dolgozva, otthon - úgy hitte -, gond nélkül beadhatja, hogy az esti műszak elhúzódott, miközben valójában a légyottjait bonyolította. Felesége azonban mégis gyanakodni kezdett. Végül álnéven és egy másik nő profilja mögé rejtőzve randit beszélt meg saját csélcsap urával. A randira pedig miután megérkezett a férje, betoppant ő maga is. Magyarázkodásra sem volt szükség. Ilyen egyértelmű lebukást nehéz bármivel is palástolni.

Az online társkeresés a „kamu fotók” és az „olyat írok, hogy tetsszen” bemutatkozások miatt sokaknak okoz csalódást. Nagyon könnyen buknak le így azok, akik nem mondanak igazat - így a hűtlen férjek is. Nekik ezért kifinomultabb, diszkrétebb, új módszert kellett találniuk.

Hűtlenség 2012?

Azok a férjek, akiknek egyébként eszük ágában sem volna elhagyni a feleségüket vagy családjukat, akik valójában boldognak tekintik házasságukat, új módszert találtak a félrelépésre. „Diszkrét” segítséget akarnak igénybe venni. Abban bízva, hogy a diszkréció köti a társkereső irodákat, hozzájuk fordulnak, hogy gyors, rövidtávú intim kalandokat találjanak - némi közvetítéssel. A „diszkréciót” ugyanis félreértelmezik. Azt remélik, hogy kis titkuk sehogyan sem szivároghat ki, és biztonságban érezhetik magukat újdonsült barátnőikkel.

Megkérdeztünk erről egy társkereső irodát. A DUALS Diplomás Társkereső Iroda vezetője, Bús Tímea megerősítette:
- Egy hiteles társkereső irodának figyelnie kell arra, hogy csak független társkeresők térjenek be hozzá. Olyan emberek, akik élethelyzetükből adódóan nem tudnak hol ismerkedni. Akiknek a munkahely, a baráti társaság, a megszokott környezet már nem ad lehetőséget. Nem pedig olyanok, akik azért nem tudnak ismerkedni, mert különben kiderül a feleségük előtt a megbízhatatlanságuk. A férjeket, akik csak kalandot keresnek a többi ügyfelünk védelmében nem vesszük fel tagjaink sorába. A mi célunk, hogy házasságok szülessenek, és nem az, hogy tönkre menjenek!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása