már
8

A nő nem a ruházkodásától, nem a tökéletes sminkjétől NŐ, hanem a kisugárzásától. Ha harmóniában él önmagával és úgy általában nagyon is jól érzi magát a bőrében, ez kívülről is látszik rajta.  A Duals Társkereső Iroda szerint a különböző életkorokban, másképp látják magukat a nők.

Ha a NŐ tükörbe néz ...

3 évesen:  egy királynőt lát.
8 évesen: Hamupipőkét látja.
15 évesen: egy rémséget lát (Anya, ilyen fejjel nem mehetek iskolába!).
20 évesen: azt látja, hogy "túl kövér/túl sovány,túl alacsony/túl magas, túl egyenes/túl göndör" - de mégis úgy dönt, hogy attól még kimegy az utcára.
30 évesen:  azt látja, hogy "túl kövér/túl sovány,túl alacsony/túl magas, túl egyenes/túl göndör" - de úgy érzi nincs már ideje változtatni rajta, szóval így megy ki az utcára.
40 évesen: azt látja, hogy "túl kövér/túl sovány,túl alacsony/túl magas, túl egyenes/túl göndör" - ám azt mondja, "de legalább tiszta vagyok" és kimegy az utcára.
50 évesen: saját magát  látja és oda megy ahova akar.
60 évesen: azokra az emberekre emlékezik, akik nem láthatják magukat a tükörben soha többé. Kilép az ajtón és meghódítja a világot.
70 évesen: bölcsességet, tudást és vidámságot lát és élvezi az életet.
80 évesen: Nem nyűglődik a tükörrel. Csak felteszi a bíbor kalapját és megy, hogy nevessen a világgal együtt.

Talán mindannyiunknak korábban kellene megragadnia azt a bíbor kalapot...


Mi tesz egy nőnemű embert nővé? Hosszú haj? Smink? Szoknya? Magassarkú cipő? Vagy a viselkedése? Ahogy megéli önmagát, a nőiségét? Társkereső Irodánk véleménye, hogy  a külsőségeket a legkönnyebb megvalósítani, a többit annál nehezebb. A nőiesség belülről fakad. A kisugárzás a lényeg. Az önmagunk teljességében való megélése.

Kedves Nőtársaim! Boldog Nőnapot kíván a Duals Társkereső Iroda

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása