máj
22

A randiguru táblázatot vezet barátnőiről!

A mentőövre azért van szüksége, hogy mindig képben legyen és tudja kivel, mit és mikor csinál.

 
A randiguru táblázatot vezet 8 barátnőjéről

A match.com amerikai társkereső oldal egyik regisztrált felhasználója a közelmúltban meglehetősen érdekes módon hívta fel magára a figyelmet. A férfi ugyanis minden randijáról táblázatot vezet, ahol az összes partnerének külön rubrikát szentel.

Dave, aki pénzügyi tanácsadóként dolgozik megszállottja a táblázatoknak és állítása szerint csak azért volt szüksége – még a magánéletben is – a mentőövre, hogy a dolgos hétköznapokon is mindig pontosan emlékezzen arra, melyik randijával, mit csináltak.

Az internetre nemrég felkerült táblázatban a férfi egyébként részletesen taglalja a hölgyek kinézetét, hogy mikor és mennyi üzenetet váltottak, sőt olyan is volt, hogy némelyik nő neve mellé apró megjegyzéseket is fűzött: például arról, hogy reménykedik a következő találkozóban.

A nem mindennapi lista az internetre egyébként úgy került fel, hogy azt Dave óvatlanságból elküldte egyik “jelöltjének”, akiről kiderült, hogy szintén nagy rajongója a táblázatoknak. A férfi a küldeményhez mellékelt e-mailjében leírta, reméli, hogy a lány nem érti majd félre a dolgot, és azt, hogy nem él vissza vele.

A lány rövid gondolkozás után – természetesen – azonnal továbbította azt a barátnőinek, és azóta is megállíthatatlanul terjed.

Te találkoztál már ilyen táblázattal? :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása