dec
21

Amikor társat keresünk, önmagunkba kell néznünk, milyenek vagyunk valójában, kit akarunk, milyen párkapcsolat kialakítása a célunk. Gyakran tapasztaljuk, a társra találás folyamata közelebb viszi Társkeresőinket önmagunkhoz is, értékeik, vágyaik és céljaik újraértelmezését is jelenti.
Duals személyiségtesztet ajánlunk azoknak a társkeresőinknek, akik szeretnék feltérképezni önmaguk belső világát, kifejezetten társkeresési szempontból. Nem pusztán általános, objektív személyiségképet rajzol fel szakértőnk, de arra is rávilágít részletes elemzésében, milyen tulajdonságegyüttessel rendelkező társsal lesz teljessé az életünk.

Érdeklődik a személyiségteszt iránt? Látogasson el weboldalunkra!
www.duals.hu
Duals Társkereső Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baba! (törölt) 2009.12.22. 17:22:49

Nagyon jó ötletnek tartom a személyiségi tesztet!Abszolút igazatok van abban, hogy először saját magunkat kell megismernünk, és csak úgy tudonk egyről a kettőre jutni a szerelemben!
Szeretem az ötleteiteket mert tényleg arra törekedtek, hogy segítsetek az embereknek!
További sok sikert a Dualsnal!
K

Cukki 2010.11.29. 14:27:41

A személyiségi teszt nagyon jó módszer arra, hogy valóban megtudjuk magunkat ismerni! Ezért szeretem a Duals Társkereső Irodát, mindig jó ötleteik vannak, és a céljuk az, hogy mi boldogok legyünk!
Köszönöm Bús Tímeának eddigi munkáját, és további sikereket kívánok!

Barni_32 (törölt) 2012.08.23. 15:28:05

Nekem is nagyon tetszik ez a személyiségi teszt! Elképesztőnek tartom, hogy ennyi mindennel tud egyszerre foglalkozni ez a cég! Csak gratulálni tudok a Duals Társkereső Klubnak és Bús Tímeának!
süti beállítások módosítása