dec
21

A Duals iroda havonta több programot szervez, ahol lehetőség van a klubtagok közötti kötetlen ismerkedésre. Vacsoraestjeinken táncolni is lehet, bowlingestjeinken pedig egy játékos bowlingverseny keretében ismerkednek a társkeresők. Koncertekre, vagy színházi előadásokra is elmegyünk. Vállalkozó szellemű klubtagjaink akár egy kerékpártúrán is résztvehetnek.

Ha Ön érdeklődik programjaink iránt, keressen fel bennünket!
www.duals.hu
Duals Társkereső Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzRicsi (törölt) 2009.12.22. 17:22:23

Kedves Duals Társkereső klub!
Én is részese voltam egy-két programjuknak és azt kell mondanom, hogy nagyon jó szervezésben volt részem! Nem csak felejthetetlen estéket, hétvégéket töltöttem a Duals-szal, hanem még rengeteg barátot is találtam magamnak!
Gratulálni szeretnék eddigi munkájukhoz, és további sikereket kívánok!

Köszönöm Bús Tímeának és a Duals Társkereső Klubak!
R

Baba! (törölt) 2009.12.23. 10:53:32

Nemrég tudtam meg, hogy a Duals Társkereső Klub elő szilveszteri partyt szervez! Én biztos, hogy ott leszek! Bővebb információ: www.duals.hu/tarskereso-programok/vacsoraestek

Barni_32 (törölt) 2009.12.23. 10:54:06

Kedves Duals Társkereső, Kedves Bús Tímea!
Nagyon örülök annak, hogy az emberek igényei alpján alakítják a cégüket, és mindenkire gondolnak!Jó magam ateista vagyok viszont nagyon fontosnak tartom s mély belsőséges kapcsolatot, amit manapság szerintem csak a hagyományos régi eszmékkel lehet elérni!
Köszönöm, hogy én is fontos vagyok!
Köszönöm munkájukat!

Elena42 2010.11.29. 14:14:30

Kedves Tímea!

Most kaptam a hírt, hogy karácsonyi évzáró bulit rendeztek, és amikor jelentkeztem, kiderült, hogy mindez ingyenes, mert új regisztráló vagyok:)
Már nagyon várom!

Cukki 2010.11.29. 14:27:55

Én már tagja vagyok a Duals Társkereső Klubnak egy éve, és egyszerűen elképesztő, hogy tud ez a cég ennyi mindennel foglalkozni! Egyrészt minden taggal külön foglalkoznak, segítik ismerkedésüket, és még emellett rengeteg programot is szerveznek. Már voltam egy pár rendezvényen, és csak annyit tudok mondani, hogy mindenkinek érdemes lenne kipróbálni, mert felejthetetlen estéket töltöttem a klubtársaimmal, és rengeteg új barátot találtam magamnak. Akit érdekel olvassa el az élménybeszámolókat a Duals honlapján!

www.duals.hu/tarskereso-programok/elmenybeszamolok

Köszönöm Bús Tímeának az új barátokat!
süti beállítások módosítása