dec
21
Szeretne ismerkedni, társaságba járni?


Jöjjön el a Duals Társkereső rendezvényeire! Vidám társaság, jó hangulat, kiváló helyszínek és programok várják klubtagjainkat!


Színházi és sportprogramokat, vacsorákat, utazásokat ajánlunk figyelmükbe, ahol kötetlenül és fesztelenül ismerkedhet meg társkeresőkkel. Összejöveteleinket társkereső klubtagjainknak szervezzük.


Várjuk Önt is!
www.duals.hu
Duals Társkereső Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzRicsi (törölt) 2009.12.22. 16:41:01

Én már tagja vagyok a Dualsnak egy éve, és egyszerűen elképesztő, hogy tud ez a cég ennyi mindennel foglalkozni! Egyrészt minden taggal külön foglalkoznak, segítik ismerkedésüket, és még emellett rengeteg programot is szerveznek. Már voltam egy pár rendezvényen, és csak anyit tudok mondani, hogy mindenkinek érdemes lenne kipróbálni, mert felejthetetlen estéket töltöttem a klubtársaimmal, és rengeteg új barátot találtam magamnak. Akit érdekel olvassa el az élménybeszámolókat a Duals honlapján!

www.duals.hu/tarskereso-programok/elmenybeszamolok

Köszönöm az új barátokat!
Köszönöm Duals!

Cukki 2010.11.29. 14:25:50

Hihetetlen, hogy a Duals Társkereső Iroda nem éri be annyival, hogy szervez egy randevút, hanem végig segíti, kíséri a párkeresők útját akár a házasságig is!

"Íme a top 3 tilos mondat:

1. Tudod, most hogy látlak, és ilyen jól elbeszélgettünk, elárulom Neked, hogy egyáltalán nem ilyennek képzeltelek. Azt hittem, hogy tökéletesen érdektelen vagy, hiszen mi érdekes lehet egy könyvelőben? De megváltozott a véleményem, komolyan…

2. Hát, nem is tudom, hogyan legyen. Majd ha úgy alakulnak a dolgok, akkor majd hívjuk egymást, vagy küldök egy üzenetet, jó?

3. Lehetek hozzád őszinte? Fogalmam nincs, miért vagyok itt. A barátnőm beszélt rá, hogy találkozzak Veled…

És még egy utolsó jó tanács: az exekről, múltról, eddigi kudarcokról inkább minél később beszéljünk randipartnerünknek. És minél kevesebbet, annál jobb. "
süti beállítások módosítása