feb
27

Sok nőt beindít az egyenruha látványa a tűzoltótól kezdve a katonán keresztül a rendőrökig. Vajon mi áll ennek a jelenségnek a hátterében? Bár mi a Duals Társkereső Irodánál ezt nem tapasztaltuk, de vajon mi áll ennek a jelenségnek a hátterében?

Egyet leszögezhetünk: a nők egyszerűen bolondulnak az egyenruhásokért, legyen az rendőr, tűzoltó vagy katona, de ahogy olvastuk, a fehér köpenyes pasik is képesek megdobogtatni a női szíveket. Sőt. A nők másik része a  matrózok csíkos pólója és kemény bicepsze láttán gyengül el, és nem is titkolja, hogy élete nagy álma egy fedélzeten megejtett titkos, romantikus szeretkezés. Persze olyan nő is akad, aki nem érti ezt a lelkesedést, sőt olyan is, aki csalódásról számol be.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása