már
27

Egy cipőbolt "ingyen pasit a cipő mellé" társkereső akcióba fogott, amit mi, mint a Duals Társkereső Iroda hölgy dolgozói is csodálkozva olvastunk. Kuala Lampurban működő malájziai cipőbolt összeállt egy társkereső oldallal, és most a cipővásárlási lázban szenvedő nőket igyekeznek összehozni olyan pasikkal, akik aztán finanszírozni is tudják ezen nők szenvedélyét.

A cipőbolt így kampányol a Facebook oldalán: "Képzeljék csak el! Egy férfi, aki ismeri az ízlését, és meg is veszi magának a cipőt! Valóra vált álom? Igen, az! Nálunk mindent megtalál, amire csak a szíve vágyik! Ehhez elég, ha megvásárol egy párat boltunk speciális cipőválasztékából, és máris randevúzhat egy olyan férfivel, akinek ugyanolyan az ízlése cipők terén, mint önnek. Majd ebédeljen Ázsia első számú randi-éttermében, s máris megtalálja azt az agglegényt, aki megfelel önnek. S ez még nem minden! 10%-os kedvezményt kap a cipőink árából, mégpedig ezen szőke herceg jóvoltából! Még mindig nem hisz a tündérmesékben? Biztosíthatjuk, hogy rosszul teszi: mi nem viccelünk!"

Nos, vajon megéri randevúzni egy pár ingyen cipőért és egy ingyen ebédért egy alighanem lábfétises pasival, egy olyan cipőben, amire ez a férfi bukik? Nyilván nem, viszont ismerjük be, azért megfordul a fejünkben, hogy milyen jó lenne egy olyan pasit találni, aki könnyen meggyőzhető arról, hogy mennyire nagy szükségünk van pont arra az egy pár cipőre, amit kiszemeltünk magunknak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása