dec
21

A Társvadászat a Duals Társkereső speciális társtalálási módszere, melynek során célzottan, személyre szabottan keressük meg a Társvadász számára a vágyott partnert. A Társvadászat felépített rendszerének köszönhetően a Társvadászok számára a társra találás könnyebbé és egyszerűbbé válik, így tartós párkapcsolat kialakítására kapnak reális esélyt, belátható időn belül. A Társvadászt végigkísérjük a társra találás útján, a társkeresés kezdeti lépéseitől, a lehetséges randevúpartnerek felkutatásán és kiválasztásán keresztül a randevúk megszervezéséig, a párkapcsolat létrejöttéig.

http://www.duals.hu/tarsvadasz

A Duals Társvadászat bemutatása személyes megbeszélés keretében történik.

Forduljon hozzánk bizalommal!

www.duals.hu
Duals Társkereső Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cukki 2010.11.29. 14:27:31

Hogy lehet egy cég ennyire sokszínű?!
A legjobb választás a társkeresésben!

A Társvadászatot akkor ajánljuk Önnek, ha

- nagyon határozott elvárásai vannak reménybeli partnerével kapcsolatban, de még nem találta meg az elképzeléseinek megfelelő személyt, ha kell, akár a föld alól is előkerítjük választottját! Részletes jellemrajz alapján keressük meg az elvárásoknak maradéktalanul megfelelő személyiségű és küllemű társjelöltet.

-már találkozott a kiszemelt Hölggyel vagy Úrral, de nem nyílt lehetősége a bemutatkozásra, vagy az ismerkedésre. Megtaláljuk az ismerkedés lehetőségét és garantáltan megszervezzük az első randevút!

- külföldön él, akár tartósan, akár ideiglenesen, de Magyarországról szeretne társat találni, aki külföldre követi, vagy itthon várja Önt.
süti beállítások módosítása