dec
21

A Duals Társkereső valós arcukat, életüket a klubtagság első pillanatától felvállaló párkeresőknek nyújt segítséget. Meggyőződésünk, hogy a Duals Társkereső személyessége, a kapcsolattartás minősége garantálja sikerünket. Ismerkedés, társkereső programok, randevúszervezés a Duals társkeresés alapja. Társkeresőinknek diszkréciót, biztonságos ismerkedést, személyes kapcsolattartást biztosítunk. A Duals hagyományos tarskereső, ahol a társkeresés komoly kapcsolatot jelent.

Diplomás társat keres? Randi lehetőségekre vágyik?
A Duals randevúlehetőségekkel, programokkal, valós társkeresőkkel várja!

www.duals.hu
Duals Társkereső Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dávinó (törölt) 2009.12.22. 17:04:49

Kedves Duals Társkereső!
Én már tagja vagyok a cégüknek, és csak annyit szeretnék mondani, hogy nekem nagyon tetszik a munkájuk, és szerintem nagyon nemes dolog amit csinálnak! Szeretnék gratulálni az össze hozott párokhoz!

www.duals.hu/partalalas

Tisztelettel: Dávid

Cukki 2010.11.29. 14:27:08

Annyi érdekes dolog van a www.duals.hu/ oldalon!
Végre egy olyan társkereső iroda, amely tényleg foglalkozik a magányos emberekkel!

"A Duals az önmagukról és a világról reálisan gondolkodó, ambíciózus emberek társkeresője. Tagjaink olyan emberek, akik megharcolják a mindennapokat, megteremtették maguknak és maguk köré azt a közeget, amiből már csak egy biztos, őszinte párkapcsolat hiányzik."
süti beállítások módosítása